monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ghid de cumpărare a unei combine frigorifice (P)

Indiferent dacă ai nevoie de o mulțime de spațiu de depozitare pentru toate alimentele tale preferate după ce faci piața sau cauți cele mai recente tehnologii frigorifice, ghidul nostru de cumpărare de combine frigorifice te va ajuta să ajungi la cel mai bun aparat, care să se potrivească cu nevoile tale de zi cu zi.

ANALIZĂ. Aurul la un nou maxim al ultimilor șapte ani

Tensiunile comerciale diintre Statele Unite și China dar și geopolitice care implică Washingtonul și oficialități de rang înalt de la Teheran, în frunte cu ayatollahul Ali Khamenei, au dus la creșterea investițiilor în active considerate „sigure", precum aurul, yenul japonez sau francul elvețian.

Nasra îl atacă pe Tișe, luând apărarea Aeroportului Cluj

Deputatul PSD Horia Nasra îl acuză pe președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, că folosește bani din bugetul județului pentru a se judeca cu Aeroportul Internațional Cluj. În replică, prin consilierul său, Alin Tișe îl trimite la groapa de gunoi a politicii.

Un nou an, o nouă provocare pentru Rupicapra Social (P)

După 3 ani la rând de strângere de fonduri prin activități care ies din tipare, anul acesta cei doi prieteni, Szénási Zoltán și Katona Alpár au ales să înoate în 7 lacuri din România pentru copiii din taberele Yuppi.

FSPAC Digital, un proiect în premieră lansat la UBB

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai își dorește să devină prima facultate complet digitalizată din România, lansând luni, 24 iunie 2019, prima sală de seminar dotată cu tehnica necesară implementării proiectului.

Student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Admitere 2019 (P)

În anul universitar 2019/2020 Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) își așteaptă viitorii studenți cu un număr de peste 5.100 de locuri oferite pentru studiile universitare de licență, la specializări de vârf, de mare atractivitate și solicitare din partea mediului economic.

Dolarul a pierdut aproape 8 bani într-o săptămână

Perspectiva ca Rezerva Federală americană să decidă luna viitoare o reducere a dobânzii sale cheie, sub presiunea cererilor repetate ale președintelui Trump, dar și a consecințelor războiului comercial dintre SUA și China, au provocat deprecierea dolarului față de principalele valute.