monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

10 zile cu cinema în aer liber. De vineri, filmele TIFF se văd in Iulius Parc (P)

Cinefilii sunt invitați să se bucure de filme în Iulius Parc, locație oficială pentru Festivalul Internațional de Film Transilvania – TIFF`18. Timp de zece zile, amatorii de proiecții cinematografice în aer liber își vor putea completa lista peliculelor de vizionat cu producții apreciate în toată lumea.

ANALIZĂ. Euro a revenit aproape de 4,76 lei

Perechea euro/leu a fluctuat ieri în culoarul 4,759 – 4,764 lei, după o deschidere la 4,763 lei. Creșterea ofertei de lei a permis o scădere a cursului de la 4,7619 la 4,7607 lei, chiar dacă alte monede din regiune aveau o tendință descendentă, în conditiile majorării cererii de dolari.

Zilele Clujene ale Economiei Sociale (P)

Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Departamentul de Asistenţă Socială, Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca , organizează cea de a VI-a ediţie a Zilelor Clujene ale Economiei Sociale.

Consilierul de stat Borbély, la Cluj-Napoca despre Agenda 2030: „Să înființăm Consiliul consultativ din care să facă parte experți!”

Contribuţia mediului academic la implementarea Agendei 2030 este un factor cheie pentru succesul acesteia, a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, Borbély László, consilier de stat, coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă al Guvernului României, în cadrul unui eveniment organizat la Universitatea Babeş-Bolyai.