monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ők lehetnek az európai parlamenti képviselőink a következő öt évben

A Központi Választási Iroda (Biroul Electoral Central – BEC) kedden 15 óráig összesített adatai szerint a vasárnap tartott európai parlamenti választások részleges eredményei a következők: Nemzeti Liberális Párt (PNL): 26,71%; Szociáldemokrata Párt: 22,85%; USR-PLUS 2020 Szövetség: 21,49%; Pro Románia: 6,74%; RMDSZ: 5,77%; PMP: 5,74%.

ANALIZĂ VALUTARĂ. Ușoară depreciere a leului

Odată trecut efectul emoțional provocat de rezultatul alegerilor europarlamentare și condamnarea fostului lider PSD, Liviu Dragnea, leul s-a întors la evoluția lui obișnuită.

O nouă atenţionare meteo pentru județul Cluj

ANM a emis marţi o atenţionare meteo ce vizează ploi torenţiale, vijelii şi izolat grindină, în vigoare până sâmbătă. 26 de judeţe intră, totodată, sub averizare cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină, până miercuri la ora 2.00.

„Uzina Filmelor de Amatori”, proiect inedit în cadrul TIFF

Uzina Filmelor de Amatori este un proiect interactiv revoluționar, gândit să ofere publicului larg șansa de a produce un film fără a avea cunoștințe în domeniu. Uzina Filmelor de Amatori, un proiect TIFF, va fi inaugurată vineri.

Artiști români, cuceriți scenele Electric Castle!

Electric Castle deschide înscrierile pentru Own the Stage, concursul prin care în fiecare an artiștii români aflați la început de carieră se pot afirma pe scenele festivalului. Câștigătorii vor fi aleși prin selecția unui juriu specializat, un vot public și o finală care va fi organizată la București

Thomsons Online Benefits lansează premiile anuale Pink Awards, pentru recunoașterea meritelor celor care se implică în comunitatea clujeană(P)

Compania britanică Thomsons Online Benefits, furnizor de software care administrează pachete de beneficii pentru două milioane de persoane din peste o sută de țări, a lansat la sediul din România, de la Cluj-Napoca, premiile anuale Thomsons Pink Awards, dedicate oamenilor care se implică în dezvoltarea comunității locale și aduc o schimbare în bine în viața clujenilor.

OPINIE. Marele câștig

După șocul alegerilor din 26 mai, vom rămâne cu niște amintiri puternice, câteva consecințe politice, juridice și economice notabile și, lucrul cel mai important pentru mine, cu un mare câștig.

Someș Delivery a ajuns la cea de-a 5 a ediție!

Someș Delivery revine cu o nouă ediție care se va desfășura vara aceasta pe cele două maluri învecinate Ștrandului Sun, în amonte de Podul din Grigorescu și va avea loc pe parcursul lunilor mai-septembrie.