monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

S-a împușcat în cap într-un poligon din Florești

Un bărbat de 41 de ani este grav rănit după ce s-ar fi împușcat în cap într-un poligon din Florești. “Se fac cercetări la fața locului pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului”, spun polițiștii.

Referendumul pentru justiție a trecut pragul de validare de 30%

Referendumul pe justiţie, iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis, a atins, la ora transmiterii ştirii, pragul de prezenţă de 30% necesar pentru a fi validat, arată datele BEC. Totuşi referendumul nu poate fi validat decât după numărarea şi verificarea voturilor.

ANALIZĂ. O săptămână cu euro peste 4,76 lei

Reducerea aversiunii față de risc, după demisia premierului britanic Theresa May, a permis monedelor de la marginea zonei euro să recupereze din pierderile suferite în zilele precedente.

Alegeri. Clujul celor peste 100.000 de votanţi

sursa foto bucuresti fm
100.435 de clujeni au votat până la ora 12.00, la cinci ore de la deschiderea secţiilor de votare. În total, în judeţul Cluj, pe listele electorale sunt înscrise 609.473 persoane. Vorbim de o prezenţă la vot de 16,47%.

Primarul Clujului a votat. Emil Boc: Ieşiţi la vot!

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat, duminică, pentru viitorul României în UE şi pentru viitorul Europei, precum şi pentru consolidarea statului de drept şi a independenţei Justiţiei în România.

Rujeola loveşte din nou. 11 noi cazuri la Cluj

Alte 88 de cazuri noi de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, în 8 judeţe şi în Bucureşti. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns astfel la 16.888, din care 64 de decese. 11 cazuri au fost confirmate în judeţul Cluj.