monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

E Boc cu Băsescu, la Cluj? (P)

Traian Băsescu și Emil Boc
Recenta vizită a fostului președinte Traian Băsescu la Cluj a scos la lumină câteva piese dintr-un puzzle politic extrem de interesant, în ceea ce privește prezentul și viitorul relației Boc-Băsescu, clădite pe un trecut de parteneriat între cei doi, asumat de ambii.

Rescrie, duminică, istoria României! (PE)

Avem sute de motive să fim nemulțumiți. Suntem nemulțumiți de cum arată orașul în care trăim, de școala la care învață copiii noștri sau spitalul la care sperăm să ajungem cât mai rar.

Thomas Ryde, instalat oficial la CSM Bucureşti

Antrenorul suedez Tomas Ryde va pregăti în sezonul viitor echipa feminină de handbal CSM Bucureşti, înlocuindu-l pe sârbul Dragan Djukic, a anunţat gruparea finanţată de Primăria Capitalei.

Senatorul Cristian Lungu: 7 motive pentru care să mergi la vot și să votezi PMP (PE)

Senatorul PMP Cluj Vasile Cristian Lungu, candidat la alegerile europarlamentare
Senatorul Vasile Cristian Lungu, președintele PMP Cluj și candidat al acestui partid în alegerile pentru Parlamentul European, îi îndeamnă pe clujeni să meargă la vot și să aleagă lista PMP. El a făcut și o listă cu șapte motive care ar trebui să îi determine pe nehotărâți să aleagă lista acestui partid. "În esență, PMP este cea mai bună opțiune. Este un partid pro-european, format din oameni cu o mare experiență și care își iubesc țara", a spus senatorul Vasile Cristian Lungu.

Senatorul Vasile-Cristian Lungu: Un clujean la Bruxelles (PE)

Senatorul PMP Cluj Vasile Cristian Lungu, candidat la alegerile europarlamentare
Clujul este una dintre comunitățile europene care au știut să profite de integrarea în Uniunea Europeană și să se dezvolte într-o manieră decentă, spune președintele PMP Cluj, senatorul Vasile Cristian Lungu, care este și candidat în alegerile pentru Parlamentul European.