monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

„Okafogyottnak” tekinti az RMDSZ a PSD-ALDE szövetséggel kötött megállapodását

Az RMDSZ csütörtöktől kezdve a kormány egyetlen kezdeményezését sem támogatja, a szövetség és a Szociáldemokrata Párt (PSD) - Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) koalíció közötti együttműködési protokollum okafogyottá vált, jelentette be csütörtökön Kelemen Hunor, az RMDSZ szövetségi elnöke.

Romii din Cluj, învățați “cum să voteze corect”

Liderii organizaţiilor romilor din Transilvania au distribut, miercuri, în Gilău, judeţul Cluj, un Ghid al alegătorului rom pentru alegerile europarlamentare, în limbile română şi romani, care îndeamnă membrii etniei să iasă la vot.

ANALIZĂ. Euro nu a scăzut sub 4,76 lei

Cursul euro a scăzut de a 4,7625 la 4,7601 lei, într-o ședință în care tranzacțiile s-au realizat în culoarul 4,759 – 4,766 lei, cele de la ora 14:00 efectuându-se la 4,761 lei.

Amenzi de 13.000 de lei pentru hoţii de lemne din Cluj

Poliţiştii de la Serviciul de Ordine Publică Cluj - Biroul Combatere Delicterlor Silvice, în colaborare cu specialiştii Gărzii Forestiere Cluj, au desfăşurat o acţiune pentru combatarea delictelor în domeniul depozitării şi prelucării materialelor lemnoase.

Senatorul PMP Cristian Lungu: Cum dezvoltăm Clujul cu bani europeni (PE)

Senatorul PMP Cluj Vasile Cristian Lungu, candidat la alegerile europarlamentare
Clujul are șansa istorică să devină o metropolă europeană modernă, relevantă la nivel global. Însă pentru ca acest lucru să se întâmple, orașul și județul au nevoie să folosească înțelept resursele pe care le au la dispoziție, spune președintele PMP Cluj, senatorul Vasile Cristian Lungu, care este și candidat pentru Parlamentul European.

Programul Rabla pentru electrocasnice. Vezi când începe.

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, va deschide, joi, sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în Programul Rabla pentru electrocasnice 2019, finanţat de Ministerul Mediului prin Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Lara Fabian, un nou concert la Cluj-Napoca

Lara Fabian revine la Cluj, în luna Ianuarie 2020, pentru un concert din cadrul turneului internațional 50 WORLD TOUR, prin care îndrăgita artistă celebrează alături de fani frumoasa vârstă de 50 de ani.