monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Sportul, recomandat chiar și în perioada sarcinii

În Cluj-Napoca există antrenori care fac pregătiri cu viitoarele mămici, pentru ca acestea să aibă o stare fizică, dar și psihică bună pe întreaga perioadă a sarcinii. Gravidele care încep să practice sport merg uneori chiar și până în ultima săptămână a sarcinii.

Horia Nasra: „Tişe ar trebui să demisioneze”

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, susţine că întreaga conducere a Consiliului Judeţean ar trebui să demisioneze, după ce un drum asfaltat acum câteva săptămâni este “ciuruit de gropi”.

Preşedintele Klaus Iohannis vine joi la Cluj

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, joi, o vizită la Cluj, unde va avea o întâlnire cu autorităţile locale din regiune şi îşi va lansa ultima carte.

Cum pregătim infrastructura viitorului cu bani europeni (PE)

Senatorul PMP Cluj Vasile Cristian Lungu, candidat la alegerile europarlamentare
România a eșuat până acum să cheltuiască eficient fondurile europene destinate infrastructurii mari. Cele mai eficiente proiecte au fost realizate de administrațiile locale, în timp ce proiectele derulate de Guvern s-au împotmolit, spun președintele PMP Cluj, senatorul Vasile Cristian Lungu, care este și candidat în alegerile pentru Parlamentul European.

Modelul Cluj pentru România (PE)

În ultimii anii, implicarea civică a clujenilor a devenit un model pentru întreaga țară. Pe 26 mai 2019, un vot pentru Alianța USR PLUS poate transmite mesajul că schimbarea e posibilă în România și în politică