monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Zeci de clujeni au protestat pentru închiderea adăpostului lui Radu Țermure. Animalele trăiesc în condiții ÎNGROZITOARE

Până acum doi ani, Radu Țermure era iubit și apreciat de clujeni fiindcă a salvat sute de câini și pisici abandonate. Salvatorul a devenit însă abuzator, după spusele membrilor unor ONG-uri, după ce nu a mai reușit să aibă grijă de animalele pe care le-a salvat. Acum mai multe ONG-uri se luptă să le salveze, în timp ce autoritățile par să închidă ochii.

Ce examen vor da la final de gimnaziu copiii aflați acum în clasa a VI-a?

Părinții au întrebat-o pe Ecaterina Andronescu ce examene vor da la final de gimnaziu elevii aflați acum în clasa a VI-a. Este vorba despre “elevii uitați de Ministerul Educației”, pentru care legea prevede examene transdisciplinare la clasa a VIII-a, însă cărora nu le-a fost predat nimic transdisciplinar.

Guvernul va șterge datorii la CASS în valoare de un miliard de lei pentru cei cu salariu minim brut

Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, să ia măsuri în ceea ce privește deciziile de impunere emise recent de ANAF pentru anii 2014-2017. Chiar i-a sugerat un soi de amnistie fiscală pentru cei aflați în situația în care au primit sau urmează să primească "plicurile" de la Fisc. Conform noii idei, unii vor ajunge să plătească mai puțin, iar alții deloc.