monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

O zi dedicată celui mai unic sentiment ce unește două suflete – mama și copilul, la Centrul Comercial Auchan Iris din Cluj-Napoca (P)

8 Martie – cine nu cunoaște semnificația acestei zile? Răspunsul cu siguranță că va fi unul pozitiv. Cu toții învățăm, încă din naivitatea copilăriei, cuvântul MAMĂ, un cuvânt care reprezintă baza a ceea ce suntem și vom fi mereu: femei. Uniunea dintre cele două a dus și va duce mereu la înțelepciunea și dorința profundă de recunoaștere.

Radu Țenter a fost condus pe ultimul drum

Zeci de persoane l-au condus pe ultimul drum pe Radu Țenter, fiul fostului antrenor Marcel Țenter, care a fost lovit grav de o mașină în urmă cu o săptămână.

Peste jumătate din populaţia României este reprezentată de femei

Sursă foto: https://gandestecurat.files.wordpress.com
Mai mult de jumătate (51,1%) din populaţia României, estimată la 19,5 milioane de persoane care, la 1 ianuarie 2018, aveau reşedinţa pe teritoriul naţional, erau femei, echivalentul a 9,97 de milioane, arată datele publicate vineri de Institutul Naţional de Statistică.

O clujeancă, secretar general la MAE

Clujeanca Laura Elena Chiorean, actual consilier județean PSD a fost numită secretar general al Ministrul Afacerilor Externelor.