monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Anca Hanu: „La teatrul din Cluj NU SE FAC DISCRIMINĂRI”

În artă, la fel ca în multe alte meserii, femeile își lasă amprenta într-un mod puternic. Dacă în unele meserii există discriminări sau prejudecăți, actrița clujeană Anca Hanu mărturisește că teatrul clujean nu face diferențe.

Credeaţi că e gata? Centrul de Deşeuri înghite mii de euro la 8 ani de la debutul proiectului. Investiţia trebuia inaugurată în 2012

Centrul de Deşeuri, faimoasa investiţie a Consiliului Judeţean Cluj, nu este gata, nici la 8 ani de la debutul proiectului. Acum, forul judeţean mai plăteşte peste 56.000 de euro din banii clujenilor pe “servicii” de consultanţă. În 2017, Alin Tişe anunţa că lucrările au intrat “în linie dreaptă”, finalizarea acestora urmând a avea loc în 2018. Suntem în 2019 şi nici vorbă să ne apropiem de inaugurarea obiectivului.

Ce înseamnă să fii FEMEIE ÎN POLIȚIE, o meserie dominată de bărbați?

Lumea polițiștilor este plină de bărbați. Printre ei însă există și femei care nu pot să nu iasă în evidență. Își fac meseria, nu se dau la o parte când vine vorba de cazuri mai „problematice”, dar se bucură de prezența colegilor. Meseria de polițist nu este una pe care să o faci singur, ci trebuie să faci parte din echipă.

O nouă ședință de scădere a indicilor ROBOR

De la începutul acestei săptămâni dobânzile interbancare au avut o evoluție descendentă, în condițiile în care se vorbește tot mai mult despre modificarea OUG 114, cunoscută drept „taxa pe lăcomie". Scăderea față de sfârșitul săptămânii trecute este de circa 0,2 puncte procentuale, în cazul indicilor pe termen mediu.

Boc dă bilete gratuite pentru pensionari la aquapark. “Nu este un proiect electoral”

sursa foto adevarul.ro
Primarul Clujului merge mai departe cu ridicarea unui aquapark la capătul cartierului Gheorgheni, cu toate că cei care locuiesc în zonă spun că viitoarele tobogane vor fi la doar 180 de metri de balcoanele lor. Mai mult, Emil Boc spune că viitoarea investiţie va avea şi un caracter social, pensionarii urmând să intre gratuit, fără a considera acest proiect unul electoral.

8 Martie – Mai există sentiment sau am devenit roboței care cumpără cadouri?

Luna martie începe cu celebrarea Mărțișorului, apoi urmează mult așteptata zi a mamei și a femeii. În mijlocul acestei frenezii de primăvară, buchete imense de flori apar pe fiecare stradă, vânzătorii nu se opresc din reclame atractive, iar posibilii clienți sunt într-o grabă să găsească un cadou perfect.

Mesaje de condoleanțe după moartea lui Radu Țenter. Suporterii cluburilor din țară sunt alături de familia îndoliată

Băiatul antrenorului de baschet Marcel Ţenter, Radu Țenter, s-a stins din viaţă noaptea trecută. Suporterii Universității Cluj au fost alături de el cu mii de mesaje pe reţelele de socializare, alături de familie prin prezenţa la spital şi s-au rugat pentru un miracol încă de când a avut loc tragedia. Peste 100 de suporteri au mers, în toiul nopții, la Secția de Neurochirurgie pentru a-și lua rămas bun de la Radu Țenter.

Cadouri speciale de 8 martie. Adoptă un cățel

Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca oferă celor aflaţi în căutarea unui cadou impresionant pentru ziua de 8 Martie ocazia de a adopta un căţel deparazitat, vaccinat şi microcipat, în cadrul unei campanii derulate de primărie.

ATENȚIE!!! Cod galben de vânt în județul Cluj

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, avertizări nowcasting Cod galben de vânt, valabile în zone din judeţele Sibiu şi Cluj, în următoarele ore.