monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ministrul Transporturilor cere mobilizarea constructorilor pe Autostrada Transilvania

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut o mobilizare mult mai mare a constructorilor pe şantierele de pe Autostrada Transilvania, între Iernut şi Cheţani şi Câmpia Turzii - Cheţani, cu o lungime totală de 33,5 kilometri, deşi a apreciat că progresul fizic al lucrărilor este unul "acceptabil".

De 8 Martie, adoptă un câine!

Femeile din viața ta merită tot ce e mai bun. Oferă-i soției, iubitei sau fiicei tale mai mult decât un cadou, de 8 Martie. Oferă-i EMOȚIE.

Învățământ OBLIGATORIU 12 CLASE! Se mai justifică Evaluarea Națională din clasa a VIII-a?

Proiectul a fost lansat pentru dezbateri publice cu directorii școlilor să se vadă dacă Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a ”se mai justifică”, fiind considerată, mai spune ministrul ”o evaluare intermediară”. Asta în condițiile în care, de anul viitor, învățământul obligatoriu va fi extins cu încă trei ani, de la grupa mare până la clasa a XII-a.

A văzut-o cineva pe Claudia Lorena?

Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a unei tinere, în vârstă de 16 de ani, care a plecat de acasă din 28 februarie şi nu a mai revenit.

Marșul Bicicliștilor Clujeni ajunge la ediția 137

Sâmbătă, 9 martie 2019, la Cluj-Napoca se va desfășura o nouă ediție a Marșului Bicicliștilor Clujeni (a 137-a din seria lunară începută în septembrie 2007 în continuarea celei anuale începute de CCN în 1998).