monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ. Euro a crescut în februarie cu un ban

Leul a avut în februarie o evoluție depreciativă față de principalele valute, parcurs datorat scăderii încrederii în economia românească, tendință apărută după apariția OUG 114.

A ajuns Primăria la fundul sacului? Mega-credit de 85 milioane de euro pentru cele mai importante investiții din Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca va contracta un credit bancar de 85,1 milioane euro pentru finalizarea unor lucrări mari de investiții în următorii ani. Municipalitatea recunoaște că nu are bani nici pentru sediul Filarmonicii, nici pentru reabilitarea de poduri sau modernizarea unor clădiri. Primarul Emil Boc spune că o prioritate în următorii 2-3 ani o constituie “realizarea unui volum de investiții cât mai mare”.

Teatru în aer liber în Parcul Central

Sursă foto: Raul Stan
În cadrul proiectului Com’On Cluj-Napoca, în care se dorește să fie puse în aplicare diverse idei ale tinerilor clujeni, organizatorii Galactoria, festivalul absolvenților Facultății de Teatru și Televiziune, doresc să realizeze un spectacol de teatru în aer liber în Parcul Central.

Un absolvent al Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj a lansat un ghid despre munții Șureanu

Un produs unic în România, un ghid turistic despre Munţii Şureanu - numiţi ''Elveţia Estului'' şi, în acelaşi timp, un îndrumător pentru turiştii care vor să afle tainele schiatului, a fost lansat, la acest sfârşit de săptămână, la Poarta Raiului, de Florian Rareş Tileagă, jurnalist de călătorii, critic de film şi teatru şi, iarna, monitor de schi.

A lovit un cap de podeț și s-a răsturnat într-o poartă

Sursă foto: dejeanul.ro
Un accident de circulație a avut loc vineri seară la ieșirea din Dej spre Bistrița. Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașînă. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Ziua mondială a scriitorilor

Ziua mondială a scriitorilor este aniversată la nivel mondial la 3 martie. A fost introdusă pentru prima dată în 1986 de către English Pen Club, potrivit www.uacrr.org şi panorama.am.