monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Aurelia Cristea, iniţiatoarea Legii antifumat: "Clujul s-a dezvoltat, dar A LĂSAT ÎN URMĂ COMUNITĂȚI SĂRACE!"

Aurelia Cristea, iniţiatoarea Legii antifumat, fost ministru PSD, actualmente coordonatoarea Pro România Cluj, susţine că firmele şi autorităţilor locale ar trebui să se implice mai mult în ceea ce îi priveşte pe tinerii care urmează să părăsească centrele de plasament, prin ajutoare financiare sau găsirea unui loc de muncă, pentru a nu ajunge dependenţi de ajutorul social.

Chestii utile pe care să ți le iei pentru vara care vine (P)

Chiar dacă mai avem ceva timp până la debutul oficial al celui mai călduros anotimp, poți să o iei înainte aglomerației din magazinele online și offline și să-ți comanzi lucrurile care îți vor fi foarte utile. Iată 5 chestii utile pentru vara care vine.

Traficant de droguri, prins în fapt de polițiști

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 23 de ani din Cluj-Napoca.

Seară dedicată poetei Magda Isanos la Muzeul Mitropoliei Clujului

În cadrul „Serilor culturale” ale Muzeului Mitropoliei Clujului, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului organizează, joi, 4 aprilie 2019, de la ora 19:00, la demisolul Catedralei Mitropolitane, o Seară de poezie și muzică dedicată poetei Magda Isanos (1916-1944).