monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

UAT Municipiul Turda organizează concurs în data de 18 aprilie 2019, orele 10,00 pentru ocuparea următoarei funcţii publice vacante:

Consilier I/superior - Serviciul urbanism, amenajarea teritoriului și cadastru Condiţii specifice: - studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, domeniul fundamental științe umaniste și arte, domeniul de licență arhitectură sau urbanism - minim 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice

Cristina Pîrv a lăsat Brazilia pentru Cluj. Îşi deschide academie de volei

Fosta voleibalistă Cristina Pârv, considerată de mulţi un fel de "Hagi al voleiului feminin românesc" s-a stabilit la Cluj, alături de cei doi copii, și a povestit într-o emsiune televizată ce a făcut-o să revină pe meleagurile natale dar și ce ar vrea să facă pentru voleiul românesc.

Săptămâna EducaTIFF – lecții de viață în sala de cinema

EducaTIFF, programul de educație cinematografică prezent de peste 11 ani în viața elevilor din Cluj-Napoca, propune 5 zile de proiecții de film, lecții de cinema și concursuri de cronici de film cu premii pentru toate școlile din oraș.

Clujenii au datorii tot mai mari la bănci

Ianuarie 2019 le-a adus băncilor locale aproape 15.000 de restanţieri în plus. Valoarea restanţelor la nivel național ajunge la circa 6,5 mld. lei.