monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Lansare de carte în scop caritabil

O lansare de carte inedită va avea loc miercuri, 20 martie, de la ora 18:00 la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, sala Tonitza. Banii obținuți din vânzarea volumului vor fi donați unei asociații care sprijină persoanele care suferă de boli genetice.

Descoperire ULUITOARE pe șantierul Autostrăzii Turda-Sebeș

Muncitorii care lucrează pe Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda au descoperit, în timpul unor săpături efectuate în zona localității Ciumbrud, urme ale unei așezări umane ce datează din prima epocă a fierului.

Euro pregătește trecerea la 4,78 lei

Leul a avut o evoluție agitată în perioada analizată, în special pe piețele internaționale, unde euro a testat pragul de 4,78 lei. Indicii ROBOR și-au întrerupt mișcarea descendentă și au reînceput să crească.

Cum a fost văzut protestul #șîeu în presa internațională

Presa internaţională a relatat pe larg despre protestul de vineri din România, care a avut loc în întreaga ţară, la iniţiativa omului de afaceri Ştefan Mandachi, care a lansat campania „România vrea autostrăzi” şi a construit, simbolic, primul metru de autostradă din Moldova.

Accident MORTAL! Bărbat lovit pe șosea de un autoturism

Un bărbat care se deplasa pe Drumul Național (DN) nr. 1, între localitățile Șaula și Huedin, a fost accidentat mortal aseară, de un autoturism, anunță Inspectoratul General al Poliției Române.