monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Petiție pentru asfaltarea străzilor Răzoare și Valea Gârbăului

Sătui de gropile prin care trebuie să treacă zi de când merg la serviciu sau ajung acasă, floreștenii care locuiesc pe străzile Răzoare și Valea Gârbăului au inițiat o petiție care urmează să fie înaintată către administrația locală Florești.

Accident la Vâlcele cu trei victime. O maşină s-a răsturnat

Un accident grav de circulaţie soldat cu trei victime a avut loc luni la prânz pe DN 1 E60 în comuna Vâlcele. În accident a fost implicat un microbuz care făcea curse regulate Cluj-Turda şi un autoturism Logan. Acesta din urmă s-a răsturnat.

Corina Crețu îi cere lămuriri Vioricăi Dăncilă privind construirea spitalelor regionale

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a transmis o scrisoare premierului român Viorica Dăncilă, prin care îi solicită acesteia să comunice la Bruxelles poziția oficială a Guvernului în privința celor 3 spitale regionale de la Iași, Cluj și Craiova, arată un comunicat al Reprezentanței Comisiei Europene în România.

ROBOR la 3 luni scade ușor în ședința de astăzi

ROBOR la 3 luni, indicele în funcție de care se calculează majoritatea creditelor în lei cu dobanda variabila de pe piața interbancară, a scăzut cu 0,01 puncte procentuale în ședința de astăzi, de la 3,11% pe an la 3,10% pe an.

OPINIE: Ajungea „o botă la un car de oale”

Puterea actuală, cu PSD în frunte, și-a pus pe cap justiția din întreaga lume civilizată. Începând cu magistrații români, trecând la comisiile de specialitate din UE, la comisarul pentru justiție din Comisia Europeană și până la Comisia de la Veneția, neuitându-i pe americani.

IKEA se extinde la Cluj

Clujenii așteaptă de câțiva ani deschiderea unui magazin IKEA și în orașul lor și se pare că vor mai avea ceva de așteptat.