monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Clujenii vor primi saci personalizaţi cu cod de bare pentru aruncarea gunoiului. Peste 650 de rampe clandestine, descoperite de poliţişti

Clujenii nu vor mai putea arunca gunoiul după cum îi taie capul, urmând să primească saci personalizaţi cu cod de bare. “Numai cei care care vor fi arondaţi acelui punct gospodăresc vor putea depune deşeurile acolo”, promite city-managerul municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Şurubaru. Poliţiştii locali au descoperit, anul trecut, peste 650 de rampe clandestine pe tot teritoriul oraşului.

Concert Beethoven, Ceaikovski și Haydn într-o seară dominată de figura lui Napoleon

Vineri, 8 februarie, la Colegiul Academic, de la ora 19:00, sub bagheta lui Horváth Gábor, Filarmonica de Stat Transilvania oferă o triplă perspectivă muzicală asupra unui timp al cuceririlor și al bătăliilor glorioase, cu tactici de război duse până la rangul de artă, așa cum niciodată nu s-a mai întâmplat.

Site-ul ANAF e blocat! Se depun totuși declarații

Site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) este blocat din această dimineață din cauza erorilor de accesare pe care le genera. Blocajul e pus pe seama suprasolicitării resurselor TIC.