monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Coral alungă șobolanii și insectele încă trei luni

Primăria Cluj-Napoca a prelungit cu trei luni contractul pentru deratizarea, dezinsecția și dezinfecția municipiului. Firma Coral asigură aceste servicii de 13 ani, iar contractul urmează să expire luna aceasta.

Companiile clujene Farmec și Terapia își dau mâna pentru dezvoltarea învățământului profesional dual (P)

În interesul comun privind formarea competențelor necesare pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, la începutul anului 2019 a fost încheiat un acord de colaborare între operatorii economici Farmec SA și Terapia a SUN PHARMA company - în calitate de parteneri de practică - și unitatea de învățământ Colegiul Tehnic ,,Ana Aslan”, proiectul beneficiind de sprijin din partea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. Prima clasă va fi formată începând cu luna septembrie a acestui an.

ANALIZĂ O nouă ședință cu euro la 4,75 lei

Prima săptămână din februarie a debutat negativ pentru leu, care a pierdut teren în fața euro și a dolarului, în timp ce indicii ROBOR și-au menținut evoluția ascendentă.

România a anunțat lotul de rugbyști pentru meciul cu Georgia, de la Cluj

Staff-ul tehnic al naţionalei de rugby a României a anunţat, duminică, un lot de 30 de jucători pentru meciul cu Georgia, primul din ediţia 2019 a Rugby Europe International Championship, programat în data de 9 februarie, de la ora 14:00, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca.

OPINIE. Cu noile partide

Susțin cu perseverență (și pe toate căile) că România se află de multă vreme într-o stare de blocaj politic de natură să-i afecteze dezvoltarea, stabilitatea, securitatea, prestigiul și imaginea de țară membră a UE și partener NATO.