monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Violența la Cluj-Napoca, ÎN CREȘTERE

Numărul lovirilor și al altor violențe a crescut, în 2018, în Cluj-Napoca, se arată în evaluarea Poliției municipiului, trimisă de comisarul șef Ciprian Rus la Consiliul Local, care o va analiza în ședința din 6 februarie.

Primăria aprobă pe bandă rulantă blocuri de 6 etaje în centrul Clujului. Se mai miră cineva de traficul infernal?

Nu mai puţin de patru blocuri cu 5 sau 6 etaje urmează să se construiască în diferite zone ale Clujului cu acordul municipalităţii. Pe străzile Decebal, Constantin Brâncuşi sau Mărăşeşti (în zona Parcului Feroviarilor) vor răsări noi construcţii, în ciuda nemulţumirilor clujenilor. Recent, Curtea de Apel Cluj a suspendat o hotărâre de Consiliu Local prin care se autoriza un bloc de 5 etaje în Gheorgheni.

Orban, laude aduse „forței Clujului”, Boc pus pe glume despre pesediști, Kelemen supărat. „Rezoluția de la Cluj” în cadrul ședinței PNL

Autostrada Transilvania, modernizarea căilor ferate sau trenul de mare viteză. Doar câteva dintre proiectele grandioase care au fost puse pe masă la întrunirea liberalilor din nordul Transilvaniei, în cadrul căreia Ludovic Orban a ținut morțiș să trimită săgeți spre UDMR, iar primarul Emil Boc a descrețit frunțile celor prezenți cu un banc despre „comuniști și urmașii lor – pesediștii”.

Un sfert dintre români se consideră SĂRACI

Sursă foto: https://ideipentrucasa.ro
Anul 2019 a început pentru români cu îngrijorare în ceea ce privește situația lor financiară. Cea mai mare grijă a românilor în viața lor de zi cu zi este banii.

Euro s-a oprit la 4,75 lei

Proiectul bugetului de stat pe acest an pare sa nu fi întrunit acordul pieței valutare locale și a investitorilor, ceea ce a făcut ca după patru ședințe consecutive de apreciere, euro să recupereze la finalul perioadei o bună parte din pierderi.

Slană cu aur sau cu ciocolată, în cadrul unui festival inedit

Specialităţi din slănină decorate cu foiţă de aur, dar şi praline cu ciocolată, chilli şi slănină sau alte preparate inedite, dar şi unele tradiţionale pot fi gustate în cadrul Festivalului SlanăFest, ajuns în acest an la a patra ediţie.