monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ Cotația euro a urcat la 4,769 lei

În ciuda apetitului pentru risc manifestat pe piețele internaționale, care a adus aprecierea monedelor din regiune, leul continuă să sufere de pe urma politicilor economice populiste ale PSD-ALDE.

Cine aglomerează Clujul? 20.000 navetişti/zi. Cei mai mulţi vin din Floreşti, Baciu şi Apahida. “Fără Cluj-Napoca, judeţul s-ar prăbuşi”

Peste 20.000 de persoane fac zilnic naveta din judeţ în municipiul Cluj-Napoca, iar cei mai mulţi provin din comunele Floreşti, Baciu şi Apahida, arată un studiu al Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. Studiul mai arată şi faptul că fără municipiul Cluj-Napoca economia judeţului s-ar prăbuşi dacă avem în vedere că aproape 80% din populaţie lucrează în oraşul de pe Someş.

Fără frică de Dumnezeu. Trei tineri au furat din cutia milei

Poliţiştii din Dej au reţinut pentru 24 de ore trei tineri cu vârsta de 16, 17 şi 18 ani, toţi din municipiul Dej, bănuiţi că ar fi sustras în perioada 27 ianuarie – 24 februarie, în mai multe rânduri, bani din cutia milei din mai multe biserici de pe raza municipiului Dej şi una de pe raza municipiului Gherla.

Sindicaliştii de la Aeroportul Cluj îl atacă pe Tişe: “A comis ilegalităţi împotriva clujenilor”

Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj face un apel, printr- scrisoare deschisă, la stoparea “acţiunilor ilegale” la adresa instituţiei, acţiuni venite din partea Consiliului Judeţean. În scrisoare, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, e acuzat că vrea să vândă aeroportul turcilor şi de ilegalități comise împotriva intereselor cetăţenilor judeţului.

34 de ambulanţe noi pentru Cluj în 2019

După ce în decembrie 2018, Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj i-au fost repartizate 12 ambulanțe, în 2019, Guvernul României va repartiza Clujului încă 34 de ambulanţe.

Cancan: Aurel Tămaș s-a mutat cu amanta

Cunoscutul cântăreț clujean ar fi pus capăt căsniciei de 20 de ani și s-ar fi mutat cu amanta, potrivit surselor citate de cancan.ro.