monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Spectacol tradițional - Despre Dragobete cu băieți și fete

Tradiția românească a iubirii va fi sărbătorită la Turda prin spectacolul "Despre Dragobete cu băieți și fete", la care vă invităm să participați în data de 22 februarie 2019, ora 19.00, la Teatrul "Aureliu Manea".

Țeparul imobiliar Traian Onuc a vrut să fugă în Germania

În ciuda faptului că are interdicţie de a mai vinde apartamente, Traian Onuc încearcă în continuare să profite de încrederea oamenilor şi încă încearcă să vândă, ilegal, zeci de apartamente în Cluj-Napoca.

„Mă rugam la Dumnezeu să se schimbe”. Zeci de femei abuzate se refugiază anual la centrul de ajutor din Cluj

Zeci de femei ajung anual la centrul de primire în regim de urgență din județul Cluj, care aparține de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, fiindcă sunt abuzate de partenerii lor de viață. Unele rabdă înjurături și bătăi ani de zile. Nu fug de teamă sau nu au unde fugi. Din fericire, din ce în ce mai multe femei cer ajutorul și din ce în ce mai puține se întorc la agresor.

Cupa Salina Turda la tenis de masă-ediția a VII-a (P)

Salina Turda a fost sâmbătă, 16 Februarie 2019, gazda unui eveniment cu tradiție deja, Cupa Salina Turda la Tenis de Masă. Cea de-a VII -a ediție a reunit un număr de 35 de participanți veniți din toate colțurile țării.

O nouă ediție a bursei prin care TIFF sprijină tinerii critici, regizori sau scenariști

Festivalul Internațional de Film Transilvania, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 18, deschide perioada de înscrieri pentru Bursa Alex. Leo Șerban. Inițiativa, menită să promoveze spiritul libertății de expresie, al profesionalismului și al rigorii intelectuale, va avea ca premiu principal o bursă în valoare de 2500 de euro.

ANALIZĂ. Euro stagnează la 4,74 lei

Leul a avut o ședință liniștită, în care a cunoscut o ușoară depreciere față de euro, apreciindu-se însă față de dolar și francul elvețian. Posibilitatea modificării OUG 114 a făcut ca în piața monetară să se înregistreze o scădere a indicilor ROBOR.

OPINIE. Țara răufăcătorilor

Într-o vreme, cam pe când Victor Ponta era premier și Traian Băsescu președinte, se spunea despre România că este „țara procurorilor”. Două motive îndreptățeau acest apelativ, ce dădea fiori reci unora: pe de-o parte, cele mai influente poziții în statul român erau ocupate de procurori (sau foști), pe de alta, era un primat al acuzatorilor publici și o prigoană a corupților.

Simona Halep a revenit pe locul 2 WTA

Românca Simona Halep a urcat o poziţie faţă de săptămâna trecută şi se află pe locul al doilea în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, după finala jucată la Doha.

ATENȚIE șoferi! Cod galben de CEAȚĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis luni dimineaţa mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi chiciură, valabile în orele următoare, în şapte judeţe din zona Transilvaniei.