monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Zborurile Wizz Air către Bruxelles, anulate

Wizz Air, cea mare companie low‑cost din Europa Centrală şi de Est şi principalul transportator aerian din România, atenţionează pasagerii că este nevoită să îşi anuleze toate zborurile de mâine spre şi dinspre Bruxelles din cauza grevei generale din Belgia, programată pentru data de 13 februarie 2019.

Fost ministru al Sănătății: Bugetul îngroapă Spitalul Regional din Cluj

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în 2016, arată că bugetul propus de PSD pentru 2016 nu prevede alocarea de fonduri nici pentru cele trei spitale regionale promise în campania electorală (Iași, Craiova, Cluj), nici pentru spitalul metropolitan care urma să fie construit în București.

Primăria înverzește orașul cu pomi și flori în valoare de 6 milioane de lei

Plantările de arbori și de gard viu fac parte din planurile Primăriei pentru a schimba fața orașului. Peste 60 de arbori au fost deja plantați la mai multe școli și grădinițe din Cluj-Napoca, iar plantările vor continua, o parte din materialul dendrologic urmând să ajungă în grija asociațiilor de proprietari.

Euro stagnează la 4,74 lei

Leul a avut o evoluție calmă față de euro și francul elvețian, însă dolarul american și-a continuat galopul apreciativ, în timp ce indicii ROBOR au cunoscut modificări minore.

Jessie J, Steve Aoki și Afrojack, printre primele nume anunțate la Neversea

Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA, va fi una spectaculoasă, atât din punct de vedere al line-up-ului cât și al experiențelor pe care participanții le vor trăi în perimetrul festivalului. În perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului.

Puștoaică din Cluj acuzată de furt din locuințe

La data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 1 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, o tânără bănuită de comiterea unui furt calificat.

OPINIE. Noi şi Preşedinţia

Da, da! “Proşti, da’ mulți!” Hai, Alexandre, te rugăm, pentru a treia oară!!!

Cine a plătit deplasarea angajaților Primăriei?

Mai mulți angajați ai Primăriei municipiului Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc, au făcut deplasarea în Cehia pentru a susține echipa de tenis feminin a României. De unde au provenit însă banii pentru minivacanța prilejuită de confruntarea din Fed Cup?

Ateliere didactice la muzeu

Începând cu luna februarie 2019, Muzeul de Istorie Turda vine în întâmpinarea cadrelor didactice și a elevilor cu o nouă propunere în ceea ce privește organizarea atelierelor de pedagogie muzeală.