monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

„Toba lui Boc”, o mișcare de PR reușită

Primarul Emil Boc a fost filmat şi fotografiat în timp ce bătea toba la meciul România-Cehia din Fed Cup. Deşi decizia primarului de a merge cu toba a fost contestată, fiindcă nu s-ar potrivi cu tenisul, gestul său a fost aplaudat, atât în Cluj, cât şi în ţară.

Continuă tăierile în Pădurea Hoia-Baciu!

Sursă foto: The Hoia-Baciu Forest - Truth or Legend?
Producătorii peliculei „The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend?” au anunțat că defrișările continuă în pădurea care a devenit celebră pentru poveștile despre fenomene paranormale.

ANALIZĂ: Leul nu a fost afectat încă de războiul dintre BNR și PSD-alde

Leul nu a fost afectat de disputa dintre BNR si PSD
„Anul trecut, cursul de schimb a fost foarte stabil. Cu ajutorul lui, am păstrat anticipaţiile inflaţioniste. (...) S-a sărit la gâtul BNR în ceea ce priveşte cursul valutar (...) Au cerut să fie cursul fix, asta nu se poate", a afirmat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, la prezentarea raportului asupra inflaţiei.

Peste 50% din apelurile la 112 nu sunt urgențe. Oamenii sună pentru fleacuri

Peste 50% din apelurile efectuate în anul 2018 la Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 sunt non-urgenţe, printre acestea fiind persoane care reclamă că nu pot returna produse la magazine, este aprinsă lumina pe stradă sau vor să afle mersul trenurilor, "campion" fiind un bucureştean care în 10 luni a sunat de peste 21.000 de ori, potrivit unui comunicat de presă al STS.

Proteste ale avocaților din Cluj, începând de astăzi. Tudorel Toader: Se apropie alegerile la avocați, unii au intrat deja în campanie

Avocații din Baroul Cluj au declanșat proteste începând de astăzi și poartă banderole albe pe brat. Ei cer majorarea onorariilor pentru asistența din oficiu în dosare penale și eliminarea "practicii judecătorilor ori procurorilor de cenzurare a acestor onorarii". Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a reacționat spunând că se apropie alegerile la avocați și că unii au intrat deja în campanie.

Cod galben de ninsori viscolite în Cluj

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o atenţionare Cod galben de ninsori şi viscol valabilă până miercuri noapte în zona montană a 24 de judeţe, respectiv o informare de precipitaţii mixte şi intensificări ale vântului în întreaga ţară.