monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Pe cine sărbătorim? Pe cine nu?

Cât ne costă decizia arbitrară a unor specialiști închipuiți de a organiza spectacole omagiale pentru unele „personalități” încă din timpul vieții?

Clujenii plătesc 2,1 milioane € pentru ca studenţii şi elevii de la Pata Rât să circule gratis pe mijloacele de transport în comun

Primăria Cluj-Napoca va aloca suma de 10 milioane de lei (peste 2,1 milioane euro) Companiei de Transport Public în vederea acordării subvenţiei pe mijloacele de transport în comun studenţilor şi pentru transportul elevilor din Colonia Sopor, Pata Rât şi Valea Fânaţelor la şcolile din oraş. Suma este mai mare cu 2 milioane de lei faţă de anul trecut.

ANALIZĂ. Băncile vând euro la casele de schimb cu peste 4,7 lei

Perioada analizată a fost una din cele mai nefaste din istoria raportului euro/leu, acesta înregistrând trei recorduri consecutive – 4,6722 lei, 4,6764 lei și 4,6782 lei, pregătind astfel atingerea pragului psihologic de 4,7 lei.

Ambasadorul Liviu Zăpîrțan: Vizita Papei Francisc, „un eveniment istoric”

sursa foto Vatican News
”Vizita Papei se înscrie ca un eveniment istoric de puternică semnificaţie, ale cărei reverberaţii vor pătrunde în spiritualitatea românilor”, afirmă ambasadorul României pe lângă Sf. Scaun, Liviu Zăpîrțan, după știrea privind vizita Suveranului Pontif la București, Iași, Șumuleu-Ciuc și Blaj.