monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Experții din 15 orașe europene au discutat la Cluj despre Capitala Tineretului din România

Capitala Tineretului din România, unul dintre cele mai ambițioase programe naționale destinate tinerilor, care funcționează pe principii similare cu Capitala Europeană a Tineretului (titlu deținut de Cluj-Napoca în 2015), a reunit vineri, la Cluj, finaliștii competiției 2019-2020, cu ocazia Conferinței “Capitalele Tineretului”.

Iulius Mall Cluj te trimite să-ți savurezi cafeaua oriunde în lume (P)

Te-ai trezit cu poftă de cafea și de călătorit? „Coffee & GO! #aroundtheworld” este provocarea toamnei la Iulius Mall Cluj, care îți îndeplinește dorința de a ajunge în locurile la care visezi. Trei seturi de bilete de avion pentru două persoane către destinații la alegere, cu Turkish Airlines, și alte 1.700 de premii cu savoare sunt oferite pentru a marca „Ziua Internațională a Cafelei”.

Încă 9,5 km de autostradă lângă Cluj. UNDE PUTEȚI MERGE?

Încă 9,5 de kilometri din Autostrada Transilvania, pe sectorul Gilău – Nădăşelu, judeţul Cluj, se deschid vineri circulaţiei, după ce oficialii CNAIR au făcut recepţia unui pod peste râul Someş, care face legătura cu sectorul Câmpia Turzii – Gilău.

Mai avea puțin și intra în comă alcoolică, dar conducea pe drumurile clujene

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un conducător auto depistat în trafic cu o îmbibație de peste 3,00 g/l alcool pur în sânge. Acesta nu a reușit să efectueze testarea cu aparatul etilotest în momentul depistării. De asemenea, bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.