monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Accident pe Calea Turzii

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe Calea Turzii, pe sensul de urcare.

Celebra formație Metallica va concerta în România!

Sursă foto: https://www.grammy.com
Metallica revine la Bucureşti, în turneul "Worldwired", pe 14 august 2019, la Arena Naţională, iar biletul de intrare oferă fanilor ocazia de a descărca în format digital noul album al trupei, arată un comunicat remis

OPINIE Când ficțiunea devine realitate

Sunt prizonierii propriei ficțiuni (politice), pe care nu mai pot s-o părăsească, pentru că nu știu unde, nu știu cum și nu prea înțeleg de ce. Cam acesta ar fi rezumatul/bilanțul (sub)liminal al încercării eșuate de eliminare a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD, petrecută la sfârșitul săptămânii trecute.

Patru persoane au fost reținute, în trei zile, pentru violență

Polițiștii din Gherla au reținut pentru 24 de ore în perioada 21-23 septembrie, 4 persoane bănuite de infracțiuni cu violență. Pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență, polițiștii iau măsuri ferme față de cei implicați în astfel de fapte.

Femeile, mai predispuse să ,,investească’’ în jocurile moderne (P)

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim în epoca telefoanelor inteligente, a tabletelor sau ca, deși poate e greu să recunoaștem, petrecem din ce în ce mai mult timp pe rețelele de socializare decât cu prietenii, iar una dintre cele mai populare activități pe care o desfășurăm in timpul liber este accesarea unui joc precum Candy Crush, Farm Heroes Saga și multe alte așa zise ,,social media games’’.

Informatic@365 (P)

LICEUL DE INFORMATICĂ „TIBERIU POPOVICIU” din Cluj-Napoca a fost parte a proiectului informatic@365, inițiat de Fundația EOS, Certipro Education și Microsoft România, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și cu Inspectoratele Școlare.

Îndemnizație socială pentru pensionari. Ce sumă au primit clujenii?

Sursă foto: https://www.eskape.ro
Numărul de beneficiari ai indemnizaţiei sociale pentru pensionari a fost, în august 2018, de 1.063.407 persoane, cu peste 31% mai mare (plus 254.244 beneficiari) faţă de cel din perioada similară a anului trecut, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice.

Ultimele zile de inscriere la evenimentul Best Marketing Cluj (P)

Specialiști în marketing, comunicare, manageri și antreprenori interesați de tendințele acestei industrii sunt așteptați pe 26 Septembrie la a opta ediție a conferinței Best Marketing Cluj, organizată de echipa Biz Agency.