monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Emil Boc a fost audiat ca martor în dosarul Microsoft

Fostul premier Emil Boc a declarat, joi, după audierea de la instanţa supremă în dosarul fostului ministru al Comunicaţiilor Valerian Vreme legat de licenţele educaţionale Microsoft, că a fost citat ca martor de către apărare.

PSD tranşează criza din partid. La Cluj, mai multe tabere?

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte, vineri, de la ora 12.30 pentru a rezolva criza cu care se confruntă partidul în ultima perioadă. 19 filiale printre care şi Clujul au anunţat că îl susțin pe Liviu Dragnea și 16 care sunt de partea semnatarilor scrisorii.

Începe stagiunea la Filarmonică

Filarmonica de Stat „Transilvania” își începe stagiunea 2018/2019 cu două concerte dedicate memoriei dirijorului Erich Bergel, de la moartea căruia s-au împlinit anul acesta 20 de ani.

Arestat după ce și-a băgat soția în spital

Sursă foto: cdn.newsapi.com.au/
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat care și-ar fi agresat soția. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

A ajuns la poliție pentru un laptop și un telefon

La data de 19 septembrie, în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un tânăr cercetat pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

Victorie fără emoții în Banat pentru echipa U Olimpia Cluj

Echipa de fotbal feminin U Olimpia Cluj a disputat, ieri, în deplasare, partida restantă din prima etapă a Ligii I împotriva formației Becicherecu Mic, a doua comună după Prundu Bârgăului cu reprezentare în prima ligă la fotbal feminin.