monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Dispare strada Kogălniceanu așa cum o știam

Un juriu internațional va analiza la acest final de săptămână cele 11 proiecte depuse în cadrul concursului de soluţii care vizează reamenajarea străzii Kogălniceanu şi a străzilor învecinate.

Ediţia a VI-a a Zilelor Recoltei la Cluj Napoca (P)

Asociaţia Produs de Cluj şi Primăria municipiului Cluj Napoca, cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj organizează între 14 şi 16 septembrie Zilele Recoltei. Evenimentul la care vor participa zeci de fermieri şi mici producători se doreşte a fi sărbătoarea celor care trudesc zi de vară până-n seară pentru ca noi să avem pe masă fructe, legume și alimente sănătoase.

Autobuzele școlare vor fi suplimentate!

Reprezentanții administrației locale au anunțat că numărul autobuzelor destinate transportului elevilor va fi suplimentat în perioada următoare.

Accident cu 3 mașini implicate

Din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate, 3 mașini au fost avariate, una răsturnându-se în mijlocul drumului.

Victorie pentru U-BT în amicalul cu CSM Târgu Mureș

Echipa de baschet masculin U-BT a câștigat amicalul disputat miercuri seara la Târgu Mureș, în compania CSM-ului din localitate. Jocul a fost controlat de băieții lui Mihai Silvășan, echipa noastră etalând un joc foarte combinativ (31 de pase decisive) și precis (73,7% procentajul aruncărilor din semicerc).

Naționala de fotbal a României va disputa un meci la Cluj

Reprezentativa Under 21 a României, lider în grupa de calificare la EURO 2019, mai are de disputat două jocuri în actualele preliminarii, ambele pe teren propriu, contra Țării Galilor și selecționatei din Liechtenstein.