monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Euro scade, dolarul crește

Perechea euro/dolar a avut o evoluție calmă în ton cu intrarea în luna vacanțelor.

Tânăra din Florești care și-a pierdut piciorul într-un accident este un exemplu de perseverență și determinare

Nicoleta Anca Tilinca Petean a fost la locul nepotrivit în momentul nepotrivit în luna decembrie a anului trecut. În timp ce aștepta autobuzul, a fost lovită de o mașină și a rămas fără un picior. Tragedia ei a unit o comunitate, iar acum, zi de zi, femeia luptă pentru a-și continua viața și pentru a le oferi copiilor ei tot ce își doresc.

Fizica de la UBB, în Top 500 Shanghai

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a înregistrat, prin Facultatea de Fizică, o nouă intrare în topul primelor 500 de universități ale lumii, conform datelor publicate recent de Academic Ranking of World Universities/ARWU – cunoscut şi ca rankingul Shanghai al universităţilor, probabil cel mai prestigios clasament internațional al universităților.

Omenirea va epuiza miercuri resursele planetei pentru anul 2018

Omenirea va epuiza la data de 1 august toate resursele pe care natura poate să le reînnoiască într-un an şi va trăi "pe datorie" timp ce cinci luni, potrivit ONG-ului Global Footprint Network, ai cărui specialişti afirmă că acest moment istoric se produce din ce în ce mai devreme în fiecare an, informează AFP.