monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ. Demiterea șefei DNA a apreciat leul

Demiterea dnei Kovesi din funcția de șef al DNA a pus capăt tensiunilor politice care ar fi putut să se încheie cu suspendarea președintelui Iohannis. Aceasta a permis leului să se aprecieze față de principalele valute iar indicii ROBOR și-au stopat creșterea.

PETA demonstrează în Cluj împotriva blănurilor

PETA Germania și activiști vegan din Cluj-Napoca demonstrează săptămâna viitoare la intersecția străzii Matei Corvin cu strada Memorandumului împotriva fabricării și purtării produselor din blană.

Giordan Watson a ajuns la CSM CSU Oradea

Fostul jucător al Universității, Giordan Watson, component al naţionalei României, a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu CSM CSU Oradea, a anunţat campioana naţională la baschet masculin pe site-ul său oficial.

Ce rochii de seară să porți în funcție de culoarea pielii și a părului (P)

La prima vedere poate părea destul de dificil să stabilești care este nuanța pielii tale. Iar motivul este mai mult decât evident: majoritatea articolelor pe care le vei găsi pe Internet îți vor sugera să te asociezi cu un anotimp sau chiar să examinezi culoarea venelor de la încheietura mâinii.

Numărul 1 mondial, la capătul puterilor, după eliminarea de la Wimbledon. Halep şi-a deschis sufletul: "Vreau să fac orice altceva decât tenis. Vreau să fiu un om normal pentru două săptămâni"

Halep a cedat în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 5-7, după ce a avut o minge de meci în decisiv. La finalul partidei, Hsieh a spus că nu a făcut decât să se relaxeze şi astfel a câştigat partida şi a avansat în optimile de finală, în timp ce Simona s-a văzut nevoită să facă anumite precizări în privinţa meciului de tristă amintire.