monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ. Oficial, ne merge mai rău

Optimismul guvernanților privind evoluția economiei din acest an a primit un scurt duș rece din partea Comisiei Naționale de Prognoză.

Duminică, ziua Jessie J la Electric Castle!

Weekendul a început la castelul Banffy cu soare și cu 48.000 de oameni veniți sâmbătă să descopere artiști, să își asculte muzica preferată și să participe la sutele de activități organizate peste zi în fiecare colț al festivalului.

S-au grăbit cu promisiunile. Modernizarea Bună Ziua mai așteaptă. La fel și proiectele imobiliare din Borhanci

După ce s-a lăudat că municipalitatea a primit înapoi strada Bună Ziua de la Guvern, a anunțat deblocarea proiectelor imobiliare și demararea proiectului pentru lărgirea străzii, primarul Emil Boc spune că lucrurile nu stau tocmai așa. La fel și în Borhanci, planurile Primăriei de construire a unui sens giratoriu și de extindere a străzii Brâncuși mai au de așteptat.

STUDIU. Publicul Electric Castle, mai deștept decât cel de la Untold. Participanții la Untold au lăsat în Cluj peste 20 de milioane de euro

Publicul Electric Castle are un nivel de educație superior celor de la Untold, dar festivalul care are loc pe Cluj Arena a generat cheltuieli ale participanților de aproape 20 de milioane de euro, comparativ cu cel de la Bonțida, care a generat doar 9 milioane de euro. Sunt concluziile unui studiu făcut de un profesor de la Universitatea Babeș-Bolyai.