monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Marşul lunar al bicicliştilor are loc joi

Joi, 19 iulie 2018, se va desfăşura la Cluj-Napoca, în organizarea Clubului de Cicloturism Napoca (CCN), sub egida Federaţiei Bicicliştilor din România (FBR), o nouă ediţie a Marşului Bicicliştilor Clujeni (a 130-a din seria lunară începută în septembrie 2007 în continuarea celei anuale începute de CCN în 1998).

Defrișări cu cântec la Chinteni. Mai mulți plopi au fost tăiați în zona lacului

Câțiva locuitori ai satului Chinteni au fost îngrijorați când au văzut că mai mulți plopi au fost tăiați din zona lacului și au făcut sesizări la Garda de Mediu. Reprezentanții administrației locale spun însă că defrișarea s-a desfășurat în legalitate pentru atât pentru a-i proteja pe trecători, cât și pentru un proiect de reamenajare a zonei.

Cod GALBEN de furtuni şi grindină în Cluj

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, astăzi, mai multe atenţionări nowcasting cod portocaliu şi cod galben de vreme rea, valabile pentru mai multe zone din ţară.

Expediţia românească trans-siberiană la final, după 25.000 de kilometri parcurşi într-o lună

Expediţia românească trans-siberiană de cercetare a efectelor schimbărilor climatice asupra pădurii boreale s-a încheiat cu succes, cei implicaţi în acest proiect revenind în ţară după o lună de zile în care au fost parcurşi 25.000 de kilometri, pe două continente - Europa şi Asia, fiind traversate şase ţări - Ucraina, Federaţia Rusă, Kazakhstan, Georgia, Turcia şi Bulgaria, precum şi cinci mari fluvii - Volga, Obi, Enisei, Amur şi Dunărea.

L-ați văzut pe acest bărbat?

Un bărbat, în vârstă de 35 ani, a plecat la data de 9 iulie de la domiciliu, din comuna Cămăraşu, judeţul Cluj, și nu a mai revenit.