monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Povestea Sarei, singura româncă admisă la marea școală de balet din Hamburg

Este atât de fragilă că, uneori, ai impresia că se va frânge la prima îndoire a corpului, dar e atât de grațioasă și talentată încât a fost admisă la una dintre cele mai importante școli de balet din lume, la cea din Hamburg. Povestea Sarei Pocan pare a fi doar la început, fiindcă ea promite să se alăture celorlalte mari balerine din România care au cucerit scenele lumii

Cinci ani de “O masă caldă”. Asociaţia va avea propria bucătărie.

O masă caldă a împlinit cinci ani de existenţă. Proiectul a însemnat până acum multă muncă pentru voluntari, o aplicaţie inedită lansată recent, o salvare care funcţionează pe post de bucătărie şi mai ales mâncare caldă şi sănătoasă pentru cei care nu îşi permit acest lux.

Schimbări în trafic la Cluj-Napoca

Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunţă modificări în ceea ce privește funcționarea semafoarelor în scopul fluidizării circulației mijloacelor de transport în comun.

ȘTRANDUL DURGĂU ÎȘI DESCHIDE PORȚILE (P)

Ștrandul Durgău, aflat în administrarea Societății Salina Turda SA își va deschide porțile vineri 8 iunie 2018, începând cu orele 9.00. Orarul de funcționare va fi zilnic între orele 9-21.

În era tehnologiei, elevii din Bologa nu au nici măcar creioane

Cu o încărcătură istorică extraordinară, satul Bologa din județul Cluj, încearcă totuși să țină pasul cu vremurile în care trăim. Însă viața la țară este grea, mai ales pentru cei câțiva elevi care învață la școala din sat.

A ucis un pensionar care mergea cu bicicleta spre casă

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis.

U-BT, înfrângere la Sibiu

Meciul doi al finalei mici, din Liga Naţională, dintre U-BT Cluj şi BC CSU Sibiu s-a terminat cu scorul de 93-90 (17-17, 24-25, 22-19, 30-29), scorul general fiind 1-1.