monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Euro privește din nou la 4,7 lei

Chiar dacă săptămâna bancară a fost una scurtă, Rusaliile și sărbătoarea de 1 iunie reducând-o la doar trei zile, leul s-a depreciat față de euro, evoluție influențată de întărirea dolarului și de criza politică locală.

Dejul a fost sub ape în acest weekend VIDEO

După avertizările meteorologilor în ceea ce privește codul galben de inundații, locuitorii din Dej s-au trezit că întreg orașul este sub apă, după o ploaie de câteva minute, care a înfundat sistemul de canalizare pe mai multe străzi.

Atletism: Campionatele Internaționale ale României de pe Cluj-Arena. Victorii pentru Panțuroiu, Gag și Fifirică

Elena Andreea Panţuroiu s-a impus la triplusalt, Claudia Bobocea la 1.500 m, Andrei Gag a câştigat la aruncarea greutăţii şi a fost al doilea la aruncarea discului, probă câştigată de Andrei Firfirică, sâmbătă, în prima zi a Campionatele Internaţionale de Atletism ale României ''Iolanda Balaş Soter'', găzduite de Cluj Arena din Cluj-Napoca.

Halep, calificată în optimi la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe germanca Andrea Petkovic cu 7-5, 6-0.