monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Moţiunea de cenzură, RESPINSĂ ruşinos

Camera Deputaţilor şi Senatul au respins, miercuri, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. În plenul reunit au votat pentru 166 de parlamentari, iar minimul necesar pentru trece moţiunea era de 233 voturi pentru. Împotrivă au fost 4 voturi.

Leul scade, dobânzile cresc

Chiar dacă leul s-a apreciat față de principalele valute indicii ROBOR, care afectează direct buzunarele celor care s-au împrumutat, au continuat să crească.

Încă o afacere CFR Cluj-Viitorul. Luchin a ajuns sub comanda lui Hagi

Jucătorul Srdjan Luchin a fost transferat la FC Viitorul și s-a alăturat lotului echipei constănțene în cantonamentul din Polonia. În vârstă de 32 de ani, Luchin a semnat un contract valabil pentru 1 sezon cu drept de prelungire pentru încă doi ani.

Ziua şi creşterea pentru indicele ROBOR

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a crescut miercuri la 3,15%, de la 3,14% cât înregistrase marţi, nivel care nu a mai fost atins după data de 5 mai 2014, reiese din datele Băncii Naţionale a României (BNR).

Rus: PSD s-a băgat pe o stradă cu sens unic și va da în gard. Susțin mișcarea lui Ponta"

Ioan Rus, liderul așa-numitului grup de la Cluj și membru marcant al PSD, a făcut o radiografie dură a situației în care se află România în momentul de față. Ioan Rus îi dă o lovitură puternică lui Dragnea și PSD-ului: a anunțat că susține mișcarea politică creată de Victor Ponta. "Încă sunt membru PSD, dar după ce vor auzi asta sigură mă vor îndepărta", a spus Ioan Rus.