monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Consorţiul Universitaria se reunește la Cluj-Napoca

Conducerile și reprezentanții studenților din cele cinci universităţi tradiționale din cadrul Consorţiului Universitaria dezbat, în perioada 22-24 iunie 2018, la Cluj-Napoca, problemele de actualitate cu care se confruntă mediul universitar românesc.

Trei tineri, arestaţi pentru trafic de droguri FOTO

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la locuințele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Liderul ALDE Cluj, Steluţa Cătăniciu: “Eu n-am înţeles modul în care s-a apărat Liviu Dragnea. Trebuia să închidă dosarul prin plata prejudiciului”

Liderul ALDE Cluj, deputatul Steluţa Cătăniciu a declarat că Liviu Dragnea trebuia să se folosească de prevederile unui articol prin care putea să închidă dosarul în care a fost condamnat, prin plata prejudiciului. Cătăniciu consideră că Dragnea a crezut prea mult într-o soluţie de achitare, fiind convins de nevinovăţia sa.

Lucrări de remediere pe banda dedicată transportului în comun de pe Bd. 21 Decembrie 1989

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că în perioada 22-24 iunie 2018 se vor executa lucrări de remediere a părții carosabile pe banda dedicată transportului în comun de pe Bd. 21 Decembrie 1989, tronsonul cuprins între str. Cuza Vodă și str. David Ferenc (zona Sora), ca urmare a cedărilor apărute pe lucrarea de investiții de înlocuire rețea de gaz, beneficiarul lucrărilor fiind Delgaz Grid.

Restricții de circulație, sâmbătă, în Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație sâmbătă, 23 iunie 2018, cu ocazia desfășurării unor manifestări sub egida „Vizibilitatea Comunităţii Locale LGBT”.