monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Începe vara promoțiilor la Iulius Mall Cluj. Bucură-te de oferte de până la 80%! (P)

Este oficial! Dăm startul celui mai atractiv sezon pentru shopping, cel al promoțiilor de vară. Dacă și tu ai pus ochii pe piese trendy și vrei să le ai în garderobă, acum este momentul să vii la cumpărături în Iulius Mall Cluj. Brandurile tale preferate au topit prețurile cu până la 80%. Descoperă catalogul complet al ofertelor de vară pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj!

Euro la trei bani de 4,7 lei

Tensiunile politice locale și cele economice la nivel internațional au pus presiune asupra cursului de schimb al leului.

VIJELIE la Cluj. Un copac a căzut peste trei mașini și peste o casă

Un copac a căzut peste trei autoturisme şi o casă în municipiul Cluj-Napoca şi mai multe subsoluri au fost inundate, în urma precipitaţiilor abundente căzute joi după amiază, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

CFR Cluj l-a achiziționat pe fundașul Andrei Radu

Clubul de fotbal CFR Cluj l-a achiziţionat pe fundaşul stânga Andrei Radu, care a evoluat în sezonul recent încheiat în Cipru, la Aris Limassol, informează, joi, site-ul oficial al campioanei României.

AVERTIZARE METEO. Cod galben de ploi torenţiale la Cluj

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atenţionare cod galben de ploi torenţiale pentru aproape toată ţara, care intră în vigoare vineri dimineaţă. Se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi şi 40-50 l/mp.

Târgul Produs de Cluj ajunge la Florești (P)

La început a fost ideea. Şi ideea era să fie sprijiniţi cei care conservă tradiţia, autenticul şi cultura strămoşească. Apoi totul a devenit mai mult decât idee, a prins contur şi a devenit Asociaţia Produs de Cluj.