monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra: “Liberalii trebuie să explice atitudinea rigidă cu privire la mutarea capitalei Israelului în Ierusalim”

Parlamentarul clujean Horia Nasra consideă că prestaţia reprezentaţilor PNL din Comisia de Politică Externă, în şedinţa de astăzi, la care a participat şi Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, confirmă lipsa de seriozitate şi de maturitate în abordarea diplomaţiei şi a relaţiilor României cu partenerii săi strategici, Statele Unite ale Americii şi Israelul.

Zilele Clujului dau startul sezonului marilor festivaluri clujene. VEZI care este programul.

A VIII-a ediție a evenimentului Zilele Clujului va avea loc în perioada 17-20 mai și cuprinde 5 scene, peste 100 evenimente, care se vor desfășura în peste 30 de locuri din Cluj-Napoca. Zilele Clujului reunește și creează noi legături între membrii comunității, dar și între locuitorii orașului și vizitatori, prin diversitatea si amploarea evenimentelor sale.

UBB ia din nou atitudine în scandalul locurilor bugetate

Reprezentanții sindicatului Universității Babeș-Bolyai, alături de cei ai sindicatelor din alte mari universități românești din Consorțiul Universitaria, au trimis miercuri, 9 mai 2018, o scrisoare deschisă ministrului Educației Naționale, solicitând soluționarea problemei privind alocarea locurilor bugetate pentru anul universitar 2018-2019.

O nouă aplicație pentru clujeni: CTP Cluj

Primăria Cluj-Napoca și Compania de Transport Public anunță un nou instrument digital util, care contribuie la îmbunătățirea experienței de călătorie cu transportul în comun în oraș și în zona metropolitană a Clujului: aplicația CTP Cluj.

O NOUĂ EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE ÎN SALINA TURDA (P)

Primăria Municipiului Turda și Salina Turda, în parteneriat cu PhotoRomânia oranizează o expoziție de fotografie pentru implementarea programului ″De ce nu? – program de expunere și promovare a artei fotografice în spații neconvenționale″.

Atenţionare METEO: Ploi torenţiale şi grindină în următoarele zile

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că, în următoarele zile, în special, în zonele de vest, vor fi ploi cu caracter torenţial, descărcări electrice şi grindină, din cauza instabilităţii termice, dar temperaturile vor rămâne ridicate. În weekend vremea se va ameliora treptat.

116 țări la Olimpiada Internațională de Matematică care va avea loc la Cluj-Napoca. Desfășurare impresionantă de forțe: Controale antitero și măsuri de securitate sporite

116 țări s-au înscris la Olimpiada Internațională de Matematică care se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 3-14 iulie. Sute de ambasadori, reprezentanți ai misiunilor diplomatice, oficialități ale statului român și miniștri vor participa la festivitatea de deschidere, motiv pentru care se vor lua măsuri de securitate sporite, iar controale antitero vor fi la tot pasul.

U-BT, calificare în semifinalele LNBM

U-Banca Transilvania s-a deplasat la Galați determinată, conform declarațiilor antrenorului principal Mihai Silvășan. Scorul seriei era 2-0 pentru echipa clujeană, iar U și-a mărit avantajul după meciul de marți, scor final: 67-71.