monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Euro scade, dobânzile la credite își iau avânt

Decizia BNR de majorare a dobânzii sale de politică monetară nu a surprins piața, ordinele mai mari de vânzare de valută permițând leului să se aprecieze în continuare față de euro.

POZA ZILEI Un clujean a confundat locul de parcare cu șura

Pe strada Nicolaie Titulescu, chiar la intersecția cu strada Liviu Rebreanu, un loc de parcare a fost ocupat de o căpiță de fân. Poate, clujeanul care a folosit în acest mod inedit locul de parcare urma să aducă și calul.

O divă absolută vine la TIFF 2018

Fanny Ardant revine în România ca invitat special al Festivalului Internţaional de Film Transilvania care are loc între 25 mai şi 3 iunie la Cluj-Napoca.

Supriză pe final de sezon: Budescu la CFR Cluj?

Iuliu Mureşan n-a negat interesul lui CFR Clujpentru una dintre vedetele FCSB-ului, Constantin Budescu, care poate fi transferat de orice echipă achită clauza de reziliere de trei milioane de euro.

De ce ți-e poftă astăzi? Găsești inspirație în catalogul „ Food Extravaganza”, lansat de Iulius Mall Cluj (P)

Ești gurmand sau pregătit să experimentezi întotdeauna noi rețete? La Iulius Mall Cluj găsești o ofertă generoasă de preparate, inspirate din bucătăria chinezească, japoneză, turcească, italiană, americană, ungurească sau tradițional românească. Ca să te bucuri de o pauză de masă pe gustul tău, te invităm să descoperi propunerile din food court Iulius Mall Cluj, în catalogul „Food Extravaganza”.

Restricţii de circulaţie în centrul Clujului

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pentru miercuri, 9 mai 2018, cu ocazia desfășurării evenimentului ”Zilele Studențești KMDSZ”.

Un premiu UNITER a ajuns la Cluj

captura video www.uniter.ro
Regizorul Yuri Kordonski, actriţele Mariana Mihuţ şi Ileana Stana-Ionescu şi actorii Horaţiu Mălăele şi Victor Rebengiuc se numără printre laureaţii celei de-a XXVI-a ediţii a Premiilor Galei UNITER, care a avut loc luni seară, la Alba Iulia.