monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Leul a început săptămâna pe apreciere

Decizia C.A. al BNR de a majora rata dobânzii sale de politică monetară de la 2,25 la 2,50% pe an nu a surprins investitorii, care se pregătesc să vândă valută pentru a-și majora plasamentele în depozitele bancare în lei.

Succese în lanţ la Campionatele Naţionale de Orientare în Alergare

În cursul lunii aprilie s-au desfăşurat în organizarea Federaţiei Române de Orientare primele campionate naţionale la orientare în alergare. Prima, cea de semimaraton a avut loc la Târgu Jiu, de unde juniorii Clubului Sportiv TranSilva Cluj s-au întors cu cinci medalii.

Fenomenul Cluj. Specialist în imobiliare: „80% din tranzacții se fac cu banii jos”

Preţurile locuințelor în Cluj au ajuns să depășească, cu puțin, nivelul atins în 2008, creșterea fiind justificată prin dezvoltarea pieței de birouri. Valoarea medie de listare pentru un apartament în Cluj este de 1.480 de euro pe metru pătrat util, cu 200 de euro mai mult decât în primul trimestru al anului 2008.

Canalul Morii, readus la viață de voluntari

Canalul Morii este ignorat de ani de zile de către Primărie. Doar o mică parte a fost curățat și amenajat, în zona centrală. De cel puțin șapte ani, Primăria promite că va amenaja Canalul Morii.