monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Comuna Florești va avea blocuri de 12 etaje

În cadrul ședinței consiliului local din Florești a fost aprobată construcția de blocuri cu 12 etaje în zona Avram Iancu, ceea ce înseamnă o continuă supraaglomerare a comunei.

Euro revine la 3,65 lei

În ciuda faptului că la nivel regional s-a observat o tendință de apreciere a monedelor, leul a scăzut în fața euro, ca o consecință a crizei politice declanșate de ultima decizie a CCR și de adâncirea deficitelor de cont și comercial.

Sancțiune de 1.500 lei pentru inscripții ilegale pe o clădire monument istoric

În cursul nopții trecute, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică, birou zona III, aflându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, în zona Pieței Unirii – str. Regele Ferdinand, au depistat și identificat trei persoane, pe numiții B.R.A., H.A. și T.C.A., care executau inscripții de tip graffiti pe peretele Bisericii Evanghelice Luterane, clădire monument istoric, de pe strada Regele Ferdinand.

La mulți ani copii! (P)

De ziua lor, copiii aflați în vizită la Salina Turda vor avea parte de surprize minunate!

Cei mai pricepuți sanitari ai Turzii (P)

Faza zonală a Concursului pentru sănătate și prim ajutor Sanitarii Pricepuți, ediția 2018 - un eveniment reuşit, găzduit în premieră de Salina Turda.

Ce mașină de cusut Singer să alegi? (P)

Probabil îți este foarte cunoscut numele companiei Singer pe care mai toată lumea îl asociază în mod direct cu mașinile de cusut de foarte bună calitate.