monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Stop urbanismului sălbatic din Florești!

Locuitorii comunei Florești, cea mai mare comună din România, sătui să se sufoce în trafic și printre gunoaie, au demarat o inițiativă civică ce dorește să îi unească pe cei care doresc o schimbare și au creat astfel proiectul se numește „Ordine și Curățenie în Florești”.

Bărbat arestat la Turda pentru tentativă de viol

Poliţiştii turdeni cercetează în stare de arest preventiv un bărbat de 45 de ani din comuna Segarcea Vale, judeţul Teleorman, după comiterea unei infracţiuni de tentativă de viol comisă în data de 01 mai a.c., în comuna Mărtineşti, judeţul Cluj.

Euro a scăzut cu 0,1 bani

După scăderea mai consistentă a leului de acum două zile, ieri piața valutară a fost calmă fluctuațiile principalelor valute de dimensiuni reduse.

Vlad Micluț, ciclistul care a părăsit Bucureștiul pentru Cluj

Vlad Micluț este un ciclist care s-a mutat din București în Cluj și a fost încă de mic pasionat de sport, practicând karate și alergare. Dragostea sa pentru ciclism a luat naștere la începuturile anului 2012, atunci când și-a cumpărat prima dată o bicicletă din nevoia de a se deplasa.

A început Campania „Donează sânge! Fii erou!”

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj organizează, respectând tradiția proiectului „Donează sânge! Fii erou!”, în perioadele 3-4 mai și 7-11 mai 2018 o nouă campanie națională de donare de sânge, prin care să încearcă să crească numărul de donatori actual.