monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Restricții de circulaţie în centrul Clujului, de Rusalii

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pentru ziua de duminică, 27 mai 2018, între orele 18.00-19.00, pentru desfăşurarea în bune condiţii a unei manifestări publice religioase de Rusalii.

Gama Gerovital H3 Hyaluron C a fost desemnată „Produsul Anului 2018” (P)

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, anunță că, pentru al doilea an consecutiv, brandul Gerovital a fost desemnat „Produsul anului”. Gama Gerovital H3 Hyaluron C, lansată în noiembrie 2017, a fost declarată câștigătoare la categoria “Îngrijirea feței”. Aceasta s-a evidențiat față de competiție din perspectiva unui set de atribute precum inovația, atractivitatea și gradul de satisfacție oferit consumatorilor.

AFA Cluj a premiat 7 personalități clujene excepționale la “Gala Excelenței la Feminin 2018”

Șapte doamne cu realizări remarcabile în slujba comunității au fost premiate, miercuri, de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj (AFA Cluj) în cadrul “Galei Excelenței la Feminin 2018”, un eveniment aflat la cea de-a șasea ediție. Devenită deja o tradiție clujeană, Gala Excelenței la Feminin scoate în prim plan personalitățile feminine al căror aport la dezvoltarea comunității este demn de a fi remarcat.

Ambasadorul Ucrainei în România, în vizită la Cluj

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat, a primit astăzi la sediul instituției, vizita Excelenţei Sale, Oleksandr Bankov, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei în României.