monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Grădinile din spatele blocurilor clujene - FOTO

Într-un oraș din ce în ce mai sufocat de blocuri și mașini, în care aerul este tot mai greu de respirat, există clujeni care aduc o pată de culoare. Astfel, investesc bani și timp pentru amenajarea grădinilor din fața sau din spatele blocului.

Dolarul a făcut un salt înainte de patru bani

Starea de încordare de pe scena politică românească, unde președintele Iohannis a renunțat la „silenzio stampa" în favoarea atacurilor repetate la adresa PSD, care îi oferă de bunăvoie muniția necesară, dar și aprecierea dolarului față de euro la valori care se mai înregistrau la jumătatea lui noiembrie trecut, au creionat o ședință de depreciere a leului față de principalele valute.

Noi medicamente esenţiale urmează să dispară de pe piaţă

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice (APMGR) atrage atenţia că mii de medicamente ieftine riscă să fie scoase din producţie sau delistate în perioada imediat următoare, printre ele aflându-se medicamente esenţiale în tratamentul cancerului, al afecţiunilor cardiovasculare, neurologice şi gastrointestinale, principala cauza fiind taxa clawback, aplicată "în mod uniform" atât medicamentelor scumpe, cât şi celor ieftine.

Nereguli descoperite la shaormeriile din Cluj

Inspectorii din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Cluj au realizat o serie de verificări în unități de alimentație publică de tip fast food și shaormerii din județul Cluj.

Hoț la doar 16 ani

Un tânăr de doar 16 ani a fost reținut 24 de ore, după ce a furat aparatură electronică în valoare de 1430 de lei dintr- casă din Dej.

Angela Gheorghiu, invitată de onoare la TIFF

Superstarul Angela Gheorghiu, celebră cântăreață de operă a timpului nostru, vine la Festivalul Internațional de Film Transilvania, ca invitată de onoare a celei de-a 17-a ediții.

Gunoi neridicat de mai bine de o lună de pe Moţilor

Clujenii reclamă că de mai bine de o lună gunoiul stă neridicat în centrul oraşului. Ei spun că au făcut plângeri atât la primăriei, cât şi la firma responsabilă de ridicarea resturilor menajare, fără succes însă.

Pierde CFR-ul titlul la "masa verde"? "Mergem până la capăt, gata!"

CFR a câştigat titlul pe teren, dar ar putea să îl piardă la "masa verde". Becali are două speţe în care speră ca echipa lui Dan Petrescu să fie depunctată: memoriile prin care FCSB și CFR și-au cerut reciproc depunctarea, dar şi cazul "Omrani".