monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Și copiii familiilor defavorizate au șansa la cultură și artă

Centrul Educațional „Something New” din Cluj-Napoca ajută de mai bine de cinci ani copiii care provin din familii defavorizate. Îi învață că educația este importantă și intră și în contact cu ceea ce înseamnă cultura și arta clujeană. Însă acum, copiii nu vor mai avea unde merge, fiindcă imobilul în care își petrec după-amiezile va intra în curând în renovare.

Euro a scăzut la minimul ultimelor cinci luni

Chiar dacă monedele din regiune au continuat să se deprecieze față de euro, în condițiile în care dolarul american a atins un maxim al ultimelor cinci luni față de un coș al principalelor valute, leul s-a apreciat comparativ cu euro.

Muzica live şi expoziţii, în programul fiecărei zile la TIFF 2018

Concertele de jazz, funk, rock şi electro-pop se vor ţine lanţ şi în acest an la Casa TIFF, iar lucrările unora dintre cei mai apreciaţi artişti autohtoni vor putea fi admirate în cadrul expoziţiilor şi instalaţiilor găzduite de spaţiile-partenere.

Moaștele Sfântului Anton au ajuns la Cluj

În după-amiaza de duminică, 19 mai 2018, au sosit în Catedrala „Schimbarea la Faţă" din Cluj-Napoca, Relicvele Sfântului Anton, aduse din Padova, în Pelerinajul naţional prin toate Diecezele şi Eparhiile Bisericii Romano Catolice şi ale Bisericii Greco-Catolice din România.

"Află adevărul despre jackpoturi! Noroc sau păcăleala?" (P)

Dorința jucătorilor pasionați de ”păcănele” este aceea de a câștiga cât mai mult sau măcar de a-și recupera banii pierduți, de aceea ei urmăresc de regulă avantajele oferite de sălile de jocuri pentru a le alege pe acelea care le oferă cât mai mult iar valoarea jackpotului este un criteriu important pentru ei.