monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Atenție! În Feleacu au fost văzute vipere!

În Feleacu, Casele Micești a fost descoperită o viperă din specia Vipera Berus. Până acum nu a mai fost semnalată această specie în zona Cluj. O fotografie cu un exemplar descoperit sub o cabană în casele Micești a fost postată pe Facebook.

Pompierii, din nou în vizită la Parkingul Negoiu. Când va fi dat în folosință

La sfârşitul lunii noiembrie 2017, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţa că Parkingul Negoiu din Mănăştur cu 372 de locuri a fost finalizat, după 4 ani de zile. Surpriză însă. Din cauza unor neconformităţi, parkingul nu a putut fi folosit nici până în ziua de astăzi deoarece ISU nu şi-a dat avizul.

Primele secvențe din “Moromeții 2”, prezentate în exclusivitate la TIFF

Prezentarea în exclusivitate a primelor secvenţe din "Moromeţii 2", cel mai aşteptat film românesc al anului, însoţită de un concert special, lansarea primului documentar al unei trupe româneşti şi revenirea după 5 ani în festival a celei mai spectaculoase trupe etno din Ucraina animă serile celei de-a 17-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (25 mai - 3 iunie).

ANALIZĂ. Leul a ocolit criza politică

Chiar dacă piața locală a fost închisă cu ocazia Zilei de 1 mai, cele internaționale au marcat aprecierea leului față de euro, chiar dacă la nivel regional se inregistrau scăderi consistente.

Rata şomajului a coborât în martie la 4,5%, un nou minim istoric

În luna martie 2018, rata şomajului în formă ajustată sezonier a scăzut cu 0,1 puncte procentuale faţă de februarie, ajungând la 4,5% - un nou minim istoric, arată datele comunicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

A urcat la volan beat și a reușit să distrugă mai multe mașini

Accidentul rutier din municipiul Cluj-Napoca a avut loc pe strada Iasomiei, în jurul orei 17. Un conducător auto, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Cluj-Napoca, a lovit un autoturism parcat. Autoturismul lovit a fost proiectat într-un alt autoturism parcat, iar cel care a lovit a ricoşat pe contrasens, unde a lovit apoi un alt autoturism.