monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

TAROM introduce din vară un avion Cluj - Paris

TAROM își dezvoltă portofoliul de rute începând de la 1 iulie. Timișoara – Paris, Timișoara – Stuttgart, Cluj – Paris, Sibiu – Stuttgart, Chișinău – Timișoara și Constanța – Chișinău vor fi cursele noi, inaugurate de TAROM pentru pasageri în această vară.

A murit fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu a murit, marţi, la vârsta de 81 de ani. El a fost adus de urgenţă, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Elias, în urma unor complicaţii cauzate de diabet, au anunţat reprezentanţii unităţii sanitare.

Cort senzorial la UBB

Biroul pentru Studenți cu Dizabilități din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, în parteneriat cu Sense International România și Departamentul de Psihopedagogie Specială, organizează în perioada 16-17 mai 2018 o serie de activități dedicate informării despre problematica persoanelor cu surdocecitate (dizabilitate vizuală și auditivă).

“Clujul cu flori”. Se caută cele mai frumoase ferestre, balcoane și grădini

Se lansează cea de-a doua ediție a concursului “Clujul cu flori”, o inițiativă prin care locuitorii orașului sunt îndemnați să își înfrumusețeze cu flori ferestrele, terasele, fațadele locuințelor și să amenajeze cât mai plăcut vederii grădinile caselor și spațiile verzi din fața blocurilor în care locuiesc.

Unde și cât se dă șpagă în spitalele din Cluj

În spitalele din România, pacienții oferă bani personalului medical atât din proprie inițiativă, cât și la cererea cadrelor medicale - medici, asistente, infirmiere și chiar liftieri.

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Clujului

Primăria Cluj-Napoca anunță restricționarea circulaţiei rutiere în mai multe zone din oraș cu ocazia manifestărilor organizate sub egida “Zilele Clujului”- ediţia a VIII-a. E venimentul va avea loc în perioada 17 -20 mai 2018.