monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Leul întâmpină Paștele cu o depreciere

Înainte de începutul minivacanței de Paște participanții la piața valutară locală și-au luat măsuri de protecție care au produs deprecierea leului față de euro și dolar.

Armă letală şi cartuşe deţinute ilegal de un clujean, ridicate de poliţişti

Poliţiştii clujeni au descoperit, în urma unei percheziţii la reședința unui bărbat cartușe, capse și o armă letală artizanală, deținute ilegal. Cercetările continuă față de bărbat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, bunurile găsite fiind ridicate pentru continuarea investigațiilor.

Euro de Paşte. Cum arată astăzi cursul faţă de acum 10 ani

Cotaţia oficială afişată joi de Banca Naţională a României (BNR), valabilă şi pentru zilele de Paşte 2018, este de 4,6615 lei/euro, nivel care nu a mai fost întâlnit în perioadele de sărbători pascale de până acum. Cotaţia este cu doar un leu mai mare decât cea din zilele de Paşti ale anului 2008.

Restricţii de circulaţie de Înviere, în Cluj

Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație pentru ziua de sâmbătă, 7 aprilie 2018, cu ocazia ”Procesiunii Învierii”, manifestare religioasă organizată de către Episcopia Română Unită cu Roma Greco-Catolică Cluj -Gherla.

95 de polițiști locali vor asigura ordinea publică de Paşti, la Cluj

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă că în perioada Sărbătorilor Pascale 95 polițiști locali vor asigura ordinea și liniștea publică în oraș, mai ales în preajma lăcașurilor de cult, având în vedere numărul mare de clujeni care vor participa la slujba de Înviere.