monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Încercarea de salvare a unui cal s-a lăsat cu înjunghierea unui floreștean

O mână de floreșteni au încercat să salveze un cal care era lăsat cu zilele pe un câmp unde nu avea mâncare sau apă. Când au ajuns la fața locului, proprietarul a încercat să recupereze animalul și a înjunghiat un bărbat, fiindcă floreșteanul a vrut să îl rețină până ajungea poliția.

Transilvania, în topul destinaţiilor recomandate de românii din diaspora

Românii din diaspora sunt cei mai buni ambasadori ai turismului. Aproape toţi românii plecaţi peste graniţă (98%) le recomandă prietenilor lor să viziteze România, zonele de munte, Transilvania şi Maramureşul fiind destinaţiile despre care românii povestesc cel mai mult amicilor lor din ţările de adopţie, conform unui studiu.

Calea Crucii, reluată miercuri, prin centrul Clujului

Astăzi, de la ora 16.30, are loc Calea Crucii, cu pornire din Piaţa Unirii, o iniţiativă a Uniunii Creştine din România în colaborare cu alte asociaţii ale Eparhiei de Cluj-Gherla.

A doua zi de creştere consecutivă a ROBOR

Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a crescut, miercuri, la 2,10%, de la 2,09% cât înregistra marţi, conform datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

Banca Transilvania a preluat oficial Bancpost

Banca Transilvania a devenit proprietarul pachetului majoritar de acţiuni (99,15%) deţinut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al acţiunilor deţinute la ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN. Odată cu finalizarea tranzacţiei dintre Eurobank Group şi BT începe integrarea acestor entităţi în Grupul Financiar Banca Transilvania, potrivit digi24.ro.

Plantăm un milion de puieți

Startul oficial al „Lunii plantării arborilor” a fost dat de către Direcţia Silvică Cluj, sâmbătă 31.03.2018, printr o acţiune de împădurire în cadrul Ocolului Silvic Gilău.