monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Căderea burselor a tras leul în jos

Scăderea burselor americane de luni seară, care s-a rostogolit și pe cele asiatice și europene, a provocat creșterea aversiunii față de risc, monedele de la marginea zonei euro înregistrând deprecieri.

Muzeul Zoologic din Cluj se află la ani lumină de Muzeul Antipa din București

După doi ani de așteptare, timp în care renovările au fost în toi, Muzeul Zoologic și-a redeschis porțile. Rezultatul însă nu este unul spectaculos. Cu toate că este cel de-al doilea muzeu zoologic ca număr de exponate după muzeul „Grigore Antipa” din București, în ceea ce privește experiența vizitării, Clujul este cu mult în urmă.

Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Dan Petrescu (50 de ani) şi-a prelungit azi cu un an contractul cu CFR Cluj. Tehnicianul, a cărui înţelegere expira în vara lui 2019, a semnat un nou angajament, valabil până în 2020, informează site-ul oficial al grupării din Gruia.

Cum arată autobuzele electrice care vor sosi la Cluj - FOTO

Cluj-Napoca va deveni primul oraș din România pe străzile căruia vor circula autobuze electrice, dotate cu Wi-Fi. Primăria a organizat deja licitația pentru 30 de astfel de autobuze electrice și a semnat în iulie anul trecut un acord cu firma poloneză Solaris. Primele 11 autobuze electrice vor ajunge în Cluj la sfârșitul lunii aprilie.